Alphens Restaurantweek bij jou thuis: voor iedereen wat lekkers

Alphens Restaurantweek bij jou thuis: voor iedereen wat lekkers

De Alphens Restaurantweek is al een aantal weken in volle gang. Sinds de sluiting van de horeca kan je heerlijke gerechten bij jou thuis laten bezorgen. Meerdere restaurants uit Alphen en omgeving hebben zich hierbij aangesloten. Genoeg keuze en variatie dus!

Door de sluiting van de horeca hebben we de Alphens Restaurantweek in een ander jasje gestoken. Net als in het voorjaar hebben we daarom de Alphens Restaurantweek bij jou thuis in het leven geroepen. Door via de website van de Alphens Restaurantweek jouw maaltijd te bestellen, help je de lokale horeca. Zo is er toch een lichtpuntje voor de horecaondernemers in deze donkere tijden. De deelnemende restaurants bereiden de meest smaakvolle gerechten om jouw smaakpapillen te verwennen.

Bestellen vanuit je luie stoel

Ga naar de website van de Alphens Restaurantweek bij jou thuis. Kijk welk restaurant in jouw bezorggebied valt en selecteer wat en hoeveel je wil bestellen. Vervolgens gaat het gekozen restaurant gigantisch zijn best doen om een heerlijke maaltijd bij jou thuis te bezorgen. En het mooie hiervan: je hoeft niet eens je huis uit, bestellen kan gewoon vanuit je luie stoel!

Inmiddels zijn er al honderden heerlijke gerechten bezorgd bij Alphenaren thuis. En misschien ook wel bij jou. Zo niet, bestel dan nog snel via www.alphensrestaurantweek.nl om verzekerd te zijn van een compleet verzorgde maaltijd. Eet smakelijk!


Reacties