Annelies Doornbosch is de nieuwe ad interim directeur van Rijnvicus

Annelies Doornbosch is de nieuwe ad interim directeur van Rijnvicus Foto: Rijnvicus

Annelies Doornbosch is de nieuwe ad interim directeur van Rijnvicus. Zij neemt de functie waar totdat er een nieuwe, vaste directeur is geworven. In augustus startte Mark Bouma als ad interim directeur, maar na een paar weken bleek dat er geen persoonlijke en professionele klik was.

Eind augustus nam Mark Bouma de functie van de vetrokken directeur Jan de Vries waar. Maar begin oktober legde Bouma zijn functie alweer neer. Er zou geen persoonlijke en professionele klik zijn geweest. Rijnvicus: “In een goed gesprek zijn we tot de conclusie gekomen dat er op korte termijn geen oplossing wordt gevonden. Rijnvicus betreurt deze situatie.”

De vervangende ad interim directeur is gevonden in Annelies Doornbosch. Zij staat bekend als ‘een betrokken en energieke directeur’, aldus Rijnvicus. Doornbosch heeft veel ervaring bij gemeenten en gemeenschappelijke regelingen. Als laatste was zij werkzaam bij de Regionale Sociale Dienst- Kromme Rijn Heuvelrug. 

Doornbosch laat weten veel zin te hebben om aan de slag te gaan bij Rijnvicus. “Volgens mij wil ieder mens waardevol zijn en meedoen. Werk draagt daaraan bij en daarom vind ik dat Rijnvicus een belangrijke toegevoegde waarde heeft. Tegelijkertijd verandert er veel om ons heen en dat maakt het soms lastig om voortdurend die toegevoegde waarde te laten zien. Ik zorg ervoor dat Rijnvicus goed op koers blijft tot de nieuwe directeur komt. Door verbinding te zoeken, belangen te verenigen en te blijven focussen op waarom en waarheen. Ik kijk ernaar uit iedereen te leren kennen en mijn steentje bij te dragen aan een mooie toekomst voor Rijnvicus”, aldus Doornbosch.

De planning is dat de nieuwe vaste directeur in het eerste kwartaal van 2021 start.


Reacties