Comfortabele nieuwe stoelen in Castellum

Comfortabele nieuwe stoelen in Castellum Foto: Castellum

Vanaf dinsdag 16 juli is de bioscoop van Castellum helemaal klaar voor de Blockbuster Zomer die op het programma staat. Het theater heeft de afgelopen maand alle zalen van het bioscoopcomplex totaal gerenoveerd.

De drie zalen zijn voorzien van een nieuwe zitinrichting met meer zitcomfort. Ook is er gezorgd voor betere zichtlijnen waardoor ieder bezoek aan de bioscoop een ultieme filmbelevenis wordt. Het hele filmaanbod is te vinden op www.theatercastellum.nl

Alle films voor vijf euro vijftig!
Op vrijdag 19 juli viert Castellum de start van de zomervakantie én de heropening met een feestelijke actie. Alle films die de bioscoop die dag op het programma heeft staan kunnen bezocht worden voor slechts 5,50 per film*. Ook grote filmhits als The Lion King zijn deze dag heel voordelig te bezoeken! Voor de kinderen is er een lekker ijsje en voor de volwassenen een glaasje bubbels om te proosten. Door de verwachte drukte en uitverkochte zalen raadt Castellum aan om tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstelling bij de kassa. Kaarten kunnen online gekocht worden via www.theatercastellum.nl. Bij het bestellen van de kaartjes kan ook al de popcorn en de drankjes besteld worden. Wel zo gemakkelijk!

* Excl. 3D toeslag


Reacties