Een driegangen keuzemenu met bioscoopkaart bij Bregje

Een driegangen keuzemenu met bioscoopkaart bij Bregje

Breng jij graag een bezoek aan de bioscoop? En houd jij van lekker eten voor een voordelige prijs? Kom dan naar Proeflokaal Bregje en krijg bij een driegangenmenu ook een MADIWODO-bioscoopkaart voor een heerlijk filmavondje!

Filmarrangement
In oktober is de nieuwe menukaart van Proeflokaal Bregje ingegaan. Heb jij de nieuwe gerechten nog niet geproefd? Profiteer dan nu van het filmarrangement! Voor slechts € 19,95 per persoon krijg je een driegangen keuzemenu en een MADIWODO-bioscoopkaart. Je kunt zelf kiezen naar welke bioscoop en welke film je gaat.

Het Filmarrangement is verkrijgbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag voor slechts € 19,95 per persoon. Kinderen tussen de 4 en 11 jaar betalen € 12,95 per persoon. Bij het afrekenen ontvang je de MADIWODO-bioscoopkaart. Alle bioscopen in Nederland doen mee, en zelfs bij enkele filmtheaters kun je de bioscoopkaart inwisselen. De voucher kan tot eind maart 2020 worden verzilverd, waarna je nog tot eind november 2020 naar de bioscoop kunt met het e-ticket.

Kerst
Weet jij nog niet waar je met Kerst wilt gaan dineren? Bij Bregje kun je tijdens de kerstdagen terecht voor een heerlijk driegangen keuzemenu. Ben jij een grote eter? Dan kun je het menu uitbreiden naar een viergangenmenu, en dat voor een kleine meerprijs van € 4. Let op! Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar, dus reserveer snel.

Ben jij op zoek naar een leuke baan? Bregje is nog op zoek naar personeel! Kijk op de website voor de vacature die bij jou past.

In kaart gebracht


Reacties