Helemaal zen: een bezoekje aan Coiffures Gilbert

Helemaal zen: een bezoekje aan Coiffures Gilbert

Sinds maart 2020 kun je de nieuwe salon van Coiffures Gilbert vinden in de Stevinstraat in Alphen. En daar wil je heen – wij spreken uit ervaring!

Velen kennen Gilbert van zijn voormalige kapsalon in de Ridderhof. Onlangs mochten wij een avond gebruikmaken van de kunsten van Gilbert Lefeber en zijn topstylisten in de nieuwe salon. Wij zijn enthousiast! Een impressie van de avond:

‘’Neem lekker plaats, doe alsof je thuis bent’’, luidt het. Er wordt een wijntje ingeschonken en de borrelnootjes staan klaar. Dan volgt de belangrijkste vraag van de avond: wat wil je met je haar? Gelukkig hebben Gilbert en zijn medewerksters genoeg ervaring en krijg je met alle liefde en rust een persoonlijk advies. De haarstylisten vertellen wat zij voor ogen hebben met jouw haar, en passen dit vervolgens aan naar jouw wensen en eisen, persoonlijkheid en uiterlijk. Ook wordt er nog rekening gehouden met de haartrends van nu.

Wij waren al snel overtuigd en luisterden naar het advies van Gilbert: dat betekende de verf in. En dat was best wel spannend. Zo is het haar van collega Cindy heilig, en had collega Emmaly nog nooit haar haren geverfd. Dit werd door de haarstylisten heel fijn begeleid. Het wordt niet simpelweg uitgevoerd, er wordt echt naar je geluisterd en met je meegedacht. De stylisten nemen echt de tijd voor je.

Aan alles is gedacht. Je waant je tijdens het kappersbezoek echt even in een wellness. Zo kun je tijdens het wassen van je haren genieten van een heerlijke stoel- en hoofdhuidmassage. Het ergste wat je hier kan gebeuren, is in slaap vallen.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Coiffures Gilbert via 0172439999 of stap binnen in de nieuwe salon aan de Stevinstraat 2.

Heb jij de vlogs van Gilbert al gezien? Klik hier!


Reacties