Instapcursus: les op een blaasinstrument

Instapcursus: les op een blaasinstrument

Heb je altijd al een blaasinstrument willen bespelen of heb je vroeger een blaasinstrument bespeeld en wil je een oude hobby weer nieuw leven “inblazen”? Dan is dit je kans! De Nieuwe Muziekschool Alphen (NMSA) heeft een mooie aanbieding.

Om uit te proberen of blazen (weer) iets voor jou is, heeft de NMSA een mooie aanbieding: een instapcursus van 5 individuele lessen van 30 minuten voor € 75 inclusief huur van een blaasinstrument. Zowel volwassenen als kinderen zijn van harte welkom.

Aan de Nieuwe Muziekschool Alphen wordt les gegeven op de volgende blaasinstrumenten: blokfluit, dwarsfluit, hobo, klarinet, saxofoon, trompet, hoorn en trombone. Op de website vind je informatie over de lessen en over de docenten.

Inschrijven voor deze speciale aanbieding kan t/m 31 januari 2020. Het inschrijfformulier vind je hier.

50 jaar muziekschool in Alphen
Het jaar 2020 staat in het teken van 50 jaar muziekschool in Alphen a/d Rijn en dat viert de NMSA het hele jaar met mooie concerten, workshops en samenspeeldagen. Bijvoorbeeld de Improvisatiedag op 15 februari, het Family & Friends concert op 2 februari en de Mahlerdag op 2 april. Houd onze website in de gaten voor aankondiging van alle concerten en speciale activiteiten.

De Nieuwe Muziekschool is gevestigd in het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark.


Reacties