Knipsels & Kapsels, de veelzijdige kapsalon in Alphen

Knipsels & Kapsels, de veelzijdige kapsalon in Alphen Foto: Josh Walet

Knipsels & Kapsels is geen doorsnee kapsalon. Hier kun je jouw haar namelijk niet alleen laten knippen of kleuren, maar ook op laten steken. Van bruidskapsels tot kleurrijke coupes, de ervaren kappers van Knipsels & Kapsels zorgen ervoor dat je met een frisse nieuwe coupe de deur uit stapt!

Klantvriendelijkheid staat bij Knipsels & Kapsels hoog in het vaandel. Het team biedt een persoonlijke service en hebben de volle aandacht voor iedere klant. Tijdens een gratis adviesgesprek nemen ze dan ook de tijd om samen te kijken welke coupe het beste bij iemand past. Daarnaast hecht Knipsels & Kapsels veel waarde aan een gezellige en ongedwongen sfeer zodat klanten zich direct op hun gemak voelen.

Bruidskapsels
Stap je in het huwelijksbootje of heb je binnenkort een feestje? Dan ben je bij Knipsels & Kapsels aan het juiste adres! Het team denkt graag met je mee en luistert naar je wensen. Vooraf creëren ze samen met jou het gewenste (proef)kapsel. Op de dag zelf komen ze graag bij je thuis om ervoor te zorgen dat je er perfect uitziet op jouw grote dag.

Haarkleurspecialist
Wist je dat huidskleur en haarkleur hand in hand gaan? Op basis van je huidskleur geven de medewerkers professionele adviezen om een haarkleur te kiezen die het beste bij je past. Kortom, het ervaren team van Knipsels & Kapsels heeft het beste met jou voor!

Profiteer van leuke voordelen
Kom je vaker bij Knipsels & Kapsels? Profiteer dan van verschillende soorten abonnementen, waardoor je goedkoper uit bent. Ook kun je gebruik maken van een van de acties. Momenteel loopt er een leuke actie voor partners. Als je jouw vrouw of man meeneemt naar onze kapsalon, ontvang je € 5 korting op een knipbeurt. Deze actie is geldig tot en met november 2019.

Heb je interesse in een behandeling bij Knipsels & Kapsels? Maak dan een afspraak via 0172 600 191. De kapsalon is gevestigd aan de Zuiderkeerkring 237 in Alphen aan den Rijn.

In kaart gebracht


Reacties