Nieuwe aanwinst voor Van der Valk Vakanties

Nieuwe aanwinst voor Van der Valk Vakanties Foto: Valk Vakanties

Onlangs is het wagenpark van Van der Valk uitgebreid met twee splinternieuwe touringcars. Met trots presenteren zij een midibus met 19 zitplaatsen en een dubbeldekker met 90 zitplaatsen. Beide touringcars zijn voorzien van alle luxe en comfort.  

Van der Valk Tours is een allround touringcarbedrijf en beschikt over 15 luxe touringcars variërend in grootte van 19 t/m 90 zitplaatsen. Daarnaast beschikken zij over een touringcar met rolstoellift.

Heeft u een bus met chauffeur nodig voor een schoolreis of personeelsuitje? Kies dan voor de touringcars van Van der Valk Tours. Zo reist u vertrouwd, verzorgd, voordelig én veilig. Van der Valk Tours is namelijk gecertificeerd door Stichting Keurmerk Touringcar Bedrijven. U bent dus verzekerd van uitstekende service en een comfortabele busreis met vakbekwame chauffeurs.

Bent u op zoek naar een geheel verzorgde groepsreis op maat? Wij nemen de organisatie graag uit handen en verzorgen uw reis tot in de details. Onze Groups & Incentives afdeling staat op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur voor u klaar. Niets is voor ons te gek. Al vanaf 10 personen organiseren wij groepsreizen naar bestemmingen over de hele wereld.

Naast maatwerk biedt Van der Valk Vakanties ook georganiseerde reizen. Onze kerstreizen zijn ieder jaar weer een groot succes. Ontsnap aan de donkere dagen en geniet van het uitgebreide aanbod van Van der Valk Vakanties. Reist u mee in onze luxe touringcars naar één van de gezellige kerstmarkten in Nederland, België of Duitsland voor een dagtocht of een heerlijke 2-daagse kerstmarktshoppingreis? Of wat denkt u van een volledig verzorgde kerstbusreis naar Berlijn of Melle? Wilt u liever ontspannen varen in kerstsfeer? Kies dan voor onze kerstmarktcruises of vaar mee met onze exclusieve Kerst of Oud & Nieuw riviercruise.

Meer informatie? Ga naar www.valkvakanties.nl of bel naar 0172 469696.

In kaart gebracht


Reacties