Werkzaamheden plan zuid

Werkzaamheden plan zuid

Hieronder een brief van bedrijf Dura vermeer over de werkzaamheden in plan zuid 1.  

Geachte bewoner(s),

 

De werkzaamheden in Plan Zuid I lopen richting het einde. Momenteel zijn wij bezig in de Frans Halsstraat.

De planning

  • Aanstaande vrijdag breken wij het straatwerk van de Frans Halsstraat 4 t/m 6 op in verband met de rioolwerkzaamheden. U kunt de wijk verlaten via de Ostadestraat en de Paulus Potterstraat. Parkeren is mogelijk in de Frans Halsstraat 10 t/m 12 op de puinbaan.

Bovenstaande planning is indicatief, mocht de planning wijzigen dan communiceren wij dit in de BouwApp.

Ophalen vuilnis tijdens de werkzaamheden

Om u zo veel mogelijk te ontlasten helpen wij u bij het wegbrengen van uw huisvuil. Indien u hiervan gebruik wil maken dan vragen wij u om de avond voor het ophalen uw huisvuil buiten te zetten. Wij brengen dit dan naar het vuilophaalpunt.

Informatie over het project:

Voor dit project communiceren wij regelmatig middels de BouwApp. Deze app kunt u via uw appstore downloaden op uw mobiele telefoon of tablet. In de app verschijnen de updates voor het project, kunt u uw tevredenheid aangeven of mij een bericht sturen. Heeft u geen mobiele telefoon? Geen zorgen, u kunt ook op donderdagmiddag vanaf 12.30 uur tot 16.00 uur langskomen in de lerarenkamer van Dorpshuis De Juffrouw.

 

Heeft u nog vragen?

Wij proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken. Heeft u vragen, een melding of een klacht dan kunt deze doorgeven via telefoonnummer 06-433 96 969 of per mail op omgevingsmanagerhado@duravermeer.nl t.a.v. Patricia van der Doorn.

 


Met vriendelijke groet,
Patricia van der Doorn

Omgevingsmanager


Reacties