Zomerspektakel onthult artiesten voor de vrijdagavond

Zomerspektakel onthult artiesten voor de vrijdagavond Foto: Arjan van der Zwart (Plein 10)

Op vrijdag 18 oktober 2019 onthult het bestuur van Zomerspektakel aan het Meer de artiesten die op vrijdagavond 5 juni 2020 komen optreden.

“De kaarten voor deze avond kosten normaal € 37,50 per stuk maar ook dit jaar hebben we uiteraard weer een ‘Early Bird’-actie”, vertelt voorzitter Stanley de Looze enthousiast. De voorverkoop start zaterdag 2 november 2019, zowel offline als online. “Een leuk cadeautje voor Sinterklaas of voor onder de Kerstboom”, aldus De Looze.

Early Bird tickets
Een lachende Stanley de Looze: “Op zaterdagmorgen 2 november kun je maar beter vroeg opstaan. Die ochtend bieden we tussen 08:00 en 10:00 uur weer de Early Bird tickets aan bij de fysieke verkooppunten voor slechts € 32,50 per stuk inclusief handling- en administratiekosten. Je mag er zoveel kopen als je wilt, al zijn het er 20.” Let op, want na 10:00 uur geldt de reguliere prijs van € 37,50.

Online verkoop
Op diezelfde dag zijn de tickets ook vanaf 10:00 uur online te koop via de website van www.Zomerspektakelaanhetmeer.nl en via www.Alphens.nl. Hiervoor geldt niet de Early Bird prijs, maar de reguliere prijs van € 37,50. Houd voor de laatste informatie de sociale media van Zomerspektakel aan het Meer, Alphens.nl en de diverse kranten in de gaten.

Drie dagen feest
In juni 2020 viert het Zomerspektakel aan het Meer opnieuw 3 dagen feest voor jong en oud en wel op 5, 6 en 7 juni. Ook de Zomerdienst aan het Meer wordt weer gehouden op zondag. De Obstacle Run is er op twee dagen, namelijk op zaterdag en zondag. Dus vergeet niet om dat weekend alvast in je agenda te blokkeren!

Meer weten over Zomerspektakel?
Wil je informatie over wat het Zomerspektakel en de Obstacle Run? Houd dan regelmatig de websites www.zomerspektakelaanhetmeer.nl, www.obstaclerunalphen.nl en de sociale media in de gaten. Facebook: www.facebook.com/ZomerspektakelAanHetMeer en
https://www.facebook.com/obstaclerunalphen/. Voor twitter is dat https://twitter.com/Zoomerspektakel en voor Instagram www.instagram.com/zomerspektakelaanhetmeer


Reacties